Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GasconhaVal d'Aran

Se refortís la cooperacion dels servicis medicals entre Aran e lo departament de Nauta Garona

En mai d’aquò, la reünion a mes sus la taula lo besonh d’entamenar de collaboracions fàcia a las situacions de catastròfas naturalas

| Conselh Generau d’Aran

Tèxte legit

Lo govèrn d’Aran s’amassèt divendres amb los responsables del Servici d’Ajuda Medicala d’Urgéncia (SAMU) del departament de Nauta Garona amb la tòca de renovelar la convencion entre lo Servici Aranés de Benèster e Salut (SABS), lo Centre Espitalièr Comenge-Pirenèus de Sant Gaudenç e lo Centre Espitalièr Universitari (CHU, segon la sigla en francés) de Tolosa, per contunhar lo tractament de las urgéncias de la Val d’Aran quand serà de besonh.
 
En mai d’aquò, la reünion a mes sus la taula lo besonh d’entamenar de collaboracions fàcia a las situacions de catastròfas naturalas, çò rapòrta lo Conselh General d’Aran.
 
 

 


 


abonar los amics de Jornalet

 

 

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article